Whoop whoop imorgon är det lite klubbtävling som gäller, ska hoppa 70 cm CR + LD. Lågt och lätt vilket inte gör något för Bolero har ju stått hela helgen, longerade lite snabbt igår och red igenom honom idag så vi får se hur det går. Han kommer nog vara vrålpigg men men vi ska bara ha kul ;)
 
Det blir inget Valborgsfirande för min del ikväll, börjar nog bli gammal men jag vill hellre gosa ner mig i sängen, haha. Så det ska jag göra nu, har en himla rolig grej på G också som jag hoppas slår in, en stor dröm för mig!
 
Trevlig Valborg och 1a Maj på er :)
Min toksnygga kavaj, lite dålig bild dock, haha.
 
Ett ofodrat regntäcke från Horseware till B., massa hästgodis, en ny "hemmahjälm" och tyglar ;)
 
Dressyrfinalen!
 
Min favorit bland dressyrryttarna, Edward Gal
 
Fint hinder
 
Janne laddar sin telefon i toakön, hahaha
 
Utsikt från vårat hotellrum får avsluta :)
Nu är Gbg horse show över, känns alltid lika tråkigt! Men kul har det varit, fast saknar allt hästarna nu. Uppdaterar mer vad jag köpt osv när jag kommer hem ;)
Bild från träningen igår :)
Fick byta träningstid idag så jag hann hem till sammandraget från världscuphoppningen, grymma svenskar! 
 
Till träningen så gick den inte så bra, jag var stressad o trött och Bolero var allmänt okoncentrerad, vi var ute första gången idag så det var mycket annat o kolla på också. Men nu får han vila tre dagar sen kör vi nästa vecka igen med tävling på onsdag ;) 
 
Imorgon åker vi till Göteborg!! Tagga!!
Här kommer bilderna från tävlingen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sååå fina bilder, tackar Emelie som var med som hästskötare och fotograf! <3
Idag blev det skogen för Bolero, han vilade igår för att jag red Tiffany en liten stund. Tycker det är otroligt viktigt att verkligen komma ut i skogen, rida rakt fram och inte på böjt spår men också mentalt för både mig och Bolero. Han är jobbig att rida ut på men ut ska han liksom ;) Det senaste har vi verkligen bara lekt när jag ridit "hemma", vart i skogen och låtit honom gå i en friare form och tycka det är kul bara. Vilket har funkat bra, han har kunnat skritta ibland och inte fått några större tokryck.
 
Det blåste i alla fall storm idag så han var lite nervig och testa min balans på ett par ställen där det låg presseningar som höll på och flyga iväg och när grenar gick av från träden och smällde till men men det som inte dödar det härdar ;) haha. Tycker det är roligt med lite spänning i vardagen och det får man alltid med Bolero ;) Nu taggar vi träning för Magnus på torsdag :D
 
Så söööt ;)
Här kommer filmen, som ni ser så är det ingen snygg runda, haha. På framhoppningen blev han som vanligt vild och jag hoppade två språng tror ja resten va rodeo och han var super stark. Inne på banan hade jag inget i handen men kunde ändå inte driva honom till bettet så det gick inte att hjälpa honom alls med avstånden. Han blir så när han är spänd vilket han blir på tävling. Men han är ju snäll o ställer upp o hoppar felfritt trots kassa lägen, älsklings bäbis <3
 
Det gick bra idag, mer bilder, film osv kommer senare ;)
Den här fina videobloggen skulle kommit upp för länge sen men eftersom att varken datan eller telefonen ville samarbeta får ni tänka er att ni kollade på den runt klockan 12 i förmiddags, haha ;)
 
Om en vecka åker jag och Jenny ner till Göteborg för att bo två nätter på hotell och självklart för att gå på horse show :D Årets höjdpunkt är GHS och FHS i alla fall för mig, haha. Det ska bli himla skönt att käka god hotellfrukost och bara komma iväg hemifrån några dagar, alltid roligare att komma hem sen också efter att ha sett alla duktiga ryttare, lite motivationshöjande :)
 
Det jag ska kolla efter på mässan är ofodrade regntäcke till Bolero och Cleo och en ny hjälm som jag kan ha som "sommarhjälm" då min Charles Owen är så jäkla varm. Det kommer väl bli lite annat smått och gott också men nu efter jag flyttat har jag insett att jag har på tok för mycket grejer redan :P haha.
 
Ska nån av er till GHS? ;)
 
Idag har jag och Bolero varit och tränat i ösregn och storm typ, när vi va klara så blev det självklart bra väder! Han var i alla fall jättefin, han är så himla ridbar nu. Hos Madde har han inte varit många gånger förut och ändå är han helt avslappnad och lugn. Vi arbetade bara med skritten för det är ju där han inte vill länga på steget, han vill ju helst passagetrava.
 
Red lite lösgörande och ungefär så som jag brukar rida honom hemma. Känns bra att min känsla är rätt även när man inte har nån som står och tjatar på en, så vi ska bara fortsätta jobba som vi gör för att han ska bli starkare och orka bära sig mer.
 
haha fin bild från igår när Bolero tog sig en powernap i hagen ;)
Hej i vårvärmen! Så gött att det äntligen är vår, man blir mycket piggare och allt känns lättare. Har som vanligt inte hunnit uppdatera men Bolero vila i måndags och igår red vi ut i skogen för vädret va så fint. Det gick faktiskt bra, han var inte allt för tokig så det var roligt, men han har börjat hosta så mycket. Tror det är pollen som han känner av igen, han blir alltid sån på våren. Ska i alla fall åka och köpa torv idag så att jag kan byta strö och blir han inte bättre nästa vecka får jag väl ringa veterinären och se om dom kan skriva ut nån medicin eller så. Så tråkigt att han ska få det på våren när man vill rida :/
Jag har ridit fem hästar idag, kommer inte kunna gå på hela veckan, haha. Blev lite blandat med ponnyer och hästar, red faktiskt Nina som jag hade hemma hos mig förra våren, väldigt roligt, hon är allt fin. Vi hoppade alla också och herregud va Ninis hoppade, runda och mjuka språng iof men högt över. Det vi gjorde var att visa hästarna för den ev. nya ridskolechefen som ska ta över till hösten, vi får se hur det blir med vår ridskola, hoppas på det bästa!
 
När vi var klara där så red jag och min kusin ut på Bolero och Cleo på den långa fina galoppvägen jag hittade för ett tag sen, det var bra att ha med Cleo som bromskloss för min del, haha. På hemvägen så lät jag Bolero få springa av sig men han var inte så pigg så det sista kunde jag sitta och trimma i samlad galopp, fina hästen <3 Dressyrlektion är äntligen inbokad för Madde på torsdag, i hennes fina paddock, kul :D
 
Bäbisen har fått hallongodis, hans favorit ;)
 
Cleo har fått nytt regntäcke ;)
 
Goa Nina får avsluta, nu ska jag sova, natti!
God Morgon! Sitter och äter lite frukost, bäst på hela dagen, älskar frukost ;) Ska strax åka och släppa ut mina hästar och sen blir det ridskolan och rida lite ponnysar. Ska bli kul, ponnyer är roliga. Sen får jag väl åka ut till mina igen och mocka och rida där ;) Bolero longerades i 20 min och skrittades för hand i 20 min igår för att mjuka upp sig, han var lite spänd men ändå väldigt fin! Hoppas på att det blir fint väder idag med, vi hörs senare.
Här kommer filmen från igår :D Han hoppade verkligen väl både i bak och framför allt fram igår vilket var roligt, det var lugna språng och inte bara slänga sig över, haha. Är ganska nöjd med min ridning men jag måste jobba som bara den med sitsen, vill gärna ligga fram på halsen som Magnus säger och då vill ju lille bollisen bara springa ännu mer. Det är bara att jobba på, därför man tränar. Är i alla fall väldigt nöjd med min fina häst <3
 
Helt super mega glad för Bolero var så himla fiiin idag på träningen! Magnus tyckte att det va tvåhundra procent bättre än förra gången, hahaha. Men har verkligen tänkt på det han sa på förra träningen och försökt ändra min ridning lite, sen hade Bolero en bra dag också :) Hoppade helt klockrent och lyssnade och tramsade inte som han brukar göra. Vi hoppade en liten bana med en serie som låg runt 1 meter och det kändes enkelt.
 
Det är riktigt kul att hoppa serier för då kan man fokusera mycket på sig själv och hästen kan bara jobba på. Magnus är verkligen grym att träna för, känns som jag blivit mycket bättre på bara två träningar, han säger nåt man ska göra och så funkar det. Känner mig helt lyriskt nu och så taggad på att komma ut och tävla lite :D Jag älskar min tokiga lilla häst såååå mycket <3 Film kommer imorgon ;)
 
 
 
Om en vecka fyller jag år, va bara tvungen och skriva det ;) haha. Har inte gjort så mycket med hästarna idag, mockat, fixat lite i stallet och borstat av dem, sen fick dom komma in redan innan halv 7 för jag är så himla trött så kände att jag behövde en kväll i soffan. Dom vill ändå bara vara inne hela tiden och jag släpper ut dem innan 6 på morgonen nu när jag jobbar dag så dom får nog bra med utevistelse ändå. Imorgon blir det träning, inte taggad direkt men det blir nog kul när man väl är där ;)
 
En bild på hagarna från idag!
Åka hemifrån innan klockan 6 på morgonen och hemma vid 20 på kvällen, det är en hästtjejs vardag det ;) Kan dygnet få några mer timmar eller kan man slippa och sova typ? Man skulle hinna med så sjukt mycket mer då.
 
Bolero har i alla fall gått idag, försökte rida på stubben men det är så blött att han sjönk ner till knäna typ, så jag red bort till en gård som har paddock och som tur va var dem ute så att jag kunde fråga om jag fick rida där. Det fick jag! kasst underlag men det gick o skritta och trava lite smått i alla fall. Bolero var spänd och skulle kolla på allt men stundtals kändes han riktgit fin :D När vi skulle hem var han dock helt vild och skulle bara dra hem fast jag gick med honom, Toooker <3
Har anmält mig till årets första tävling nuuu :D Den 21e April i Skövde, ska bara hoppa 90 cm Clear Round. En tävling är ju inte lika jobbig för hästen som en hoppträning, du hoppar liksom 8 hinder sen åker du hem, haha. Så jag ser ingen anledning till att vänta med att åka ut igen, det är dock sjukt många starter eftersom att Gota Cupen går i klassen efter.
 
Bolero har vilat i två dagar nu för jag jobba så länge idag, så han lär nog vara pigg imorgon. Ska försöka rida igenom honom ordentligt så att han blir mjuk och avspänd, men vet inte riktgit vart jag ska rida, får se om det går att vara på stubbåkern, men antingen är det väl fruset eller som ett träsk.
 
Vill ha mer helg, den går på tok för snabbt! Det är ändå vart en go blandning mellan att vara hemma, hästar, kompisar och party :) Känner att jag börjar landa lite i mitt nya liv och det känns himla bra. Igår hitta jag en fin galoppväg som jag och Bolero testade eller ja han typ skenade när vi vände hem och jag låg baklänges och sågade för att försöka få stopp men han körde på för fullt ändå, galoppören ;) När jag väl fått stopp så fick jag hoppa av och gå två kilometer till stallet för han var helt vild, men men kul att nån av oss tycker det är såå kul o komma ut.
 
Idag red jag Tiffany en kort stund och hon var också tokpigg, får nog börja dra ner maten lite på hästarna för alla tre är ju totalt galna. Cleo taktar till och från hagen när hon ska in/ut och hon är ändå 21 i år och får knappat nån mat alls. Det är ju ändå kul att dom mår bra. haha så rörigt inlägg men jag är trött så ska soova, natti!

Go galoppväg!
 
Posar i blåsten ;) <3

Boleros box :)
Hello Sunshines! Uppdatering är på topp här, haha. Önskade att dygnet hade några timmar till så att man hinner blogga lite på veckorna men så är det tyvärr inte. Får väl summera veckan lite helt enkelt. Måndag var ju ledig dag så då red jag och Elin ut på Bolero och Cleo i typ 1,5 timme, skönt för hästarna att komma ut även om det var väldigt lerigt!
 
I torsdags var vi i ridhuset och red ett ordentligt dressyrpass, Bolero var fin men efter galoppen gick det inte att rida mer för han blev för pigg, haha men fram till det var han superfin :) Han har gått lite longering/tömkörning också i veckan. Tiffany har jag longerat två gånger och tänkte försöka rida henne nu i helgen.
 
Idag ska jag nog cykla till stallet igen, gjorde det igår och höll på och svimma för min kondition är så himla dålig, det är ca 4 km till stallet så det tar bara 20 min för mig som är seg, haha. Bolero ska jag försöka rida ut, kommer nog sluta med att jag får hoppa av och leda honom men men ut ska han ;)