Bolero va så fin idag, wiho wiho :D Red först ut men vi kom inte så långt för ett träd hade blåst över vägen och det är stenmurar på sidorna så det gick inte att gå runt, vände då och gick upp till paddocken. På hemvägen passa Bolero på att bocka heeeela vägen, som att sitta på en gunghäst och hoppa fram haha.
 
Men i paddocken var han såååå himla fiiin, red i och för sig på pelhambettet idag så det va väl lite fusk men ändå ;) Travade ett varv åt bägge håll med, busig! Men han känns så mjuk och fin så, goa häst <3
 
Men hur söt får man va eller <3
 
Idag i solen :)
 
Idag har jag varit på ännu en julmarknad på en annan herrgård/slott en bit härifrån, skulle seriöst kunna ta några veckor och bara åka runt i Sverige o kolla på herrgårdar/slott. I love it. Julmarknader är så jäkla mysiga också, julmusik, massa folk, godis och andra små saker. Köpte lite pynt så nu ikväll har jag börjat julpynta, vill inte ha för mkt saker utan stilrent och gärna vitt ;)
 
Bolero vila igår och idag, kanske går ut en sväng snart och pussar och proppar i honom lite godis, mitt hjärta. Imorgon ska jag nog rida ut en runda för det verkar som att det ska bli soligt! Sen har jag avbokat tiden på kliniken, kommer jobba så mkt i december så jag kommer ändå inte hinna rida/motionera honom mkt så då kan vi lika gärna vänta med ett återbesök, skadan blir väl knappast värre av att vila/skrittas ibland.
 
Här var vi idag (Dagsnäs Slott). Snälla tomten ge mig en herrgård i julklapp ;)
Mitt internet har legat nere för nån grävde av en kabel haha. Men nu funkar det igen om än lite segt! Livet rullar på, rider Bolero typ varannan dag han är väldigt pigg och känns bra. På måndag ska han in och kollas igen, känns ju lite nervöst, men men det går som det går ;) Nu ska jag gå ut och se om jag ska rida eller bara gå lite med honom idag, så tråkigt väder och kallt!
Hello there! Helgen har som vanligt gått för fort! Red Bolero i ridhuset i lördagskväll och hur mysigt är det inte?? Mörkt, regnet smattrar utanför och man bara rider på världens gosigaste häst. Han var fin, fin, fin, han blir verkligen mjuk av att vila, men man kände ju att han inte har styrkan i kroppen riktigt men han vill ju så gärna! 

Igår (söndag) var jag på hopptävling i Skövde och kolla, blev ju lagom sugen på att tävla. Och idag skrittade jag ut Bolero i skogen i mörkret, älskar mörker och har inga problem alls att rida ut. Bolero bryr sig inte heller han går fram överallt om jag ber honom haha. Han var dock lite piggelin ute, skrittade fint hemifrån men när vi vände så börja han hoppa och stegra och takta så jag hoppa av och gick med honom hem, vill inte att han belastar benen för mkt med massa bus! Sjukt kul att rida igen ialf, har till och med träningsverk i benen haha!
Hej hopp! Har precis släppt ut alla hästarna, gick fint utom unghästarna haha. Dom går lite hur dom vill och ibland inte alls.
 
Det är en stor dag idag för jag ska rida Bolero :D:D:D Vet inte om jag ens kommer ihåg hur man gör, va gör länge sen jag satt på en häst känns det som x) nu ska jag ialf sova några timmar till ;)
Hade en mysig dag igår på Ikea och handlade lite lagom, blev bla lampan jag visa i förra inlägget :) Vi var inne en sväng på Hööks med men jag har liksom inget sug alls på att handla hästsaker, så det blev inget där. Hela kvällen gick typ åt till att försöka få upp ikea lamporna haha.
 
Idag har jag och Bolero powerwalkat en halvtimme och han var riktigt snäll, märktes att han tyckte det va skönt att sträcka på benen lite då han går i en ganska liten hage nu. Tänker nog skritta lite uppsuttet nästa helg och känna hur han känns, vi ska ju in igen den 25e så det är ju ca två veckor kvar nästa helg! Han behöver verkligen skos också men det har liksom inte gått många veckor sen jag skodde honom. Det är väl bara o försöka få tag i en hovslagare!
 
Här är stallet och Bolero ;)
 
Sadelkammaren
 
Grushagarna vid stallet, Bolero står i mitten med grått/silvrigt täcke ;)
Sitter och väntar på att min kebabtallrik ska komma hem men tydligen är det rush på pizzerian nere i hålan så det var ca 30 min väntetid :( Sen blir det soffmys med Idol såklart :D Imorgon ska jag till IKEA och blir nog även Hööks en liten sväng :D :D
 
Denna lampan vill jag ha i min hall :D IKEA 299 kr