Bloggar två dagar i rad, har jag ramlat o slagit i huvet tro. Nä jag kan bara inte sova som vanligt på söndagar, varför är det typ omöjligt?

Förra helgen var vi och hälsa på Cleo, hon var tjock o hårig och tyvärr lite omusklad över korset och hennes hovar var inte fina. Så lite skäll fick dem och jag lovade att komma tillbaka när underlaget är bättre för att kolla hovarna och ha ridlektion för tjejen. Cleo är ju ändå en svår ponny, hon har inte lätt för sig med kort hals, lång rygg och korta ben ;) Det krävs lite av ryttaren för att hitta en bra form! 

Bolero trimma jag i ridhuset igår och han var spänd men ändå fin. En kille som jobbar här höll på o greja vid läktaren och spelade hög rockmusik i hela ridhuset, vilket jag gilla men Bolero blev lite på tårna. Arbetade faktiskt lite med galoppen också, typ första gången jag avsiktligt galopperar honom sen typ juni förra året? Han har varit motvillig till det förut när jag gjort fattningar, antar att det har med styrkan i bakbenen att göra men igår gick det bra om jag lätt honom bli öppen i formen till en början. Och hans galopp är ju så go, kul när man ser utveckling så snabbt fast han är så gammal nu mitt hjärta ❤️

Imorgon tror jag vädret ska vara fint så då ska jag skynda mig ut o rida en sväng i skogen, Bolero lär ju bralla sönder men min nya taktik är att dra runt honom på en liten volt (tips från när jag träna för Magnus Österlund) så fort han börjar krångla o inte vill lyssna. Lets se how it works!
Tänkte kolla in här och säga hej, hinner aldrig blogga längre och har ju inte mycket hästigt att skriva om heller. 

Hemma från Kanarieöarna är vi i alla fall och jag tar med mig min kärlek och åker tillbaka redan i april :D en liten födelsedagspresent till mig själv haha. Bolero har ju gått med graman nån månad nu och vilken skillnad det är på honom! Önskar att jag börjat rida med den för länge sen, det blir aldrig någon dragkamp, jag kan bara sitta stilla med handen och rida framåt. 

Förstår inte varför jag varit så emot graman förut, inspänningstyglar är ju mycket värre, gramanen kan man ju släppa efter på om den inte behövs liksom. Han har fått mkt mer muskler på rumpan och är lite mer över bakbenen om ni förstår vad jag menar, syns även när man longerar :) Idag blir det nog ett pass i ridhuset för vädret är inte kul, ska ta in alla hästar sen också, kanske bäst att gå upp ur sängen nu!