Min Iphone ställer tydligen om klockan själv, för när jag vaknade vid 7 imorse tyckte jag att det va så himla mörkt ute, haha men gött det så att det blir längre kvällar! Har verkligen haft en riktigt slappardag och var inte ute i stallet förens vid halv 5.
 
Mockade och skrittade sen en liten sväng med Cleo, ville ta den snällaste och lugnaste hästen så att man kunde rida barbacka och bara njuta. Bolero är det svårt och bara njuta när man rider ute och Tiffany känner jag att jag hela tiden måste utbilda. Då var Cleo ett bra val idag, hon var pigg och framåt och tyckte nog det var roligt att jag grejade bara med henne :)
 
Tjockan <3 haha ska försöka ta lite mer bilder på stallet nån dag så att ni får se :)
Bolero har jag tömkört idag och han är så pigg nu, haha. Men när han fått ur sig den värsta energin är han superfin. Han har dock svårt med att hålla volten och vill helst vara bredvid mig hela tiden, det bästa vore om jag sprang före tycker han ;)
 
Tiffany har jag bestämt mig för att sälja nu, jag har inte tiden som hon behöver. Det räcker inte med att hon går två gånger i veckan utan det är en ponny som vill arbeta oftare. Jag jobbar heltid och har dem dessutom inackorderade nu så varken tiden eller kostnaderna funkar för mig. Så om ni vet någon som vill ha en toppen ponny att träna/tävla med hör av er till [email protected] :)
 
Lillan <3
En ofrivillig bloggpaus har det blivit men nu tänkte jag försöka igen. Det har hänt så sjukt mycket på bara två-tre veckor i mitt liv så det är helt stört. Jag har flyttat till egen lägenhet, hästarna har flyttat till nytt stall och ja allt är lite nytt om man säger så. Men allt känns så himla bra, en nystart liksom, otroligt skönt att ha en egen lägenhet också som man kan inreda hur man vill!
 
Ikväll har jag och Bolero hopptränat för första gången för Magnus Österlund, han var verkligen himla bra! jag trodde inte jag skulle våga hoppa alls mycket eller högt men vi hoppa väl runt en bana på 90 cm, bra gjort för att inte hoppat på mer än ett halvår. Imorgon kommer lite film på det :) Goa fina Bolero <3 Nu ska jag sova för imorgon ska jag och några vänner dra till Ikea och shoppa loss! 
Red ut en runda idag i solen, hur härligt som helst att det varit sol typ varje dag nu. Något som inte är så roligt det är underlaget, is och hård snö. På grusvägen går det bra om man är i mitten där isen smält men kul och rida där fram och tillbaka, nej. Bolero blir så spänd och tror att han ska halka hela tiden, men den lilla bit jag kunde trava på grusvägen var han fin.
 
Vill gärna åka till ett ridhus i helgen men ridskolan använder ju sitt ridhus hela tiden så det kan man ju glömma. Det som ligger närmast våran gård får man inte rida i :/ Ska kolla runt lite och se om jag kan hitta nåt man får låna i alla fall så att man kan rida lite normalt.
Sitter och mumsar morotskaka, det är sjukt gott, hade tänkt vara lite nyttigare denna vecka men det säger man ju varje måndag, att nu ska jag inte äta nåt godis förens till lördag. Vi vet ju alla hur det brukar sluta, right ;)
 
Bolero har jag tömkört idag, han var väldigt fin. Han ska gå lite lugnare i veckan var min tanke i alla fall, han har verkat lite trött i kroppen. Igår låg han till och med ner i hagen och sov, söthästen <3
 
Om det är någon som är intresserad av ett par Veredus teknikskydd så ska jag sälja mina, kommer lägg ut dem på tradera om en stund ;)
 
De flesta har väl slutat jobbet/skolan nu men jag ska strax åka iväg till mitt jobb. 17.30-02.00 alltså halv natt denna vecka, aldrig jobbat dem tiderna men det är skönt att ha hela dagen hemma. Tiffany har blivit longerad idag och jag lyckades ta några bilder, inte det lättaste med en busig och pigg ponny i linan ;)
 
 
 
 
Visst är hon fin :D <3
Nytt fleecefodrat regntäcke inhandlat till Cleo och antibitspray, får se hur länge det håller Bolero borta från hennes täcken ;) Tog en närbild på nya tränset också, såå snyggt är det!
 
 
Lycka! Jag och Bolero har hoppat ett kryss idag i paddocken :D Red mycket lösgörande övningar först och han kändes fin och sen avslutade vi arbetet i paddocken med att travhoppa ett litet kryss. Trodde att han skulle stanna och undra om han verkligen fick hoppa men han bara tog ta i hindret och hoppa av två meter innan, haha. Sen travade jag av honom på vägen och han var mjuk och hade en bra takt, mycket bra pass :)
 
Innan jag tog in dem så red jag ett pass på Tiffany också i paddocken. Hon har ju inte blivit riden på två månader ungefär men jag tänkte att det är bara o hoppa upp. Det gjorde jag och hon var superfin, nu är det nästan så att man får lyfta upp henne i formen för hon vill dyka, förut så var hon ganska spänd men vilan har verkligen bara varit bra för henne. Duktiga hästar idag :)
 
Var ju bara tvungen och ta en bild på Boleros avsprångspunkt när jag skrittade Tiffany, haha ;)
Hej fina ni ♥
 
Jag hoppas att allt är bra med er, jag har haft en go bloggpaus och anledning till att jag tog den var helt enkelt att jag kände mig så himla gnällig. Det enda jag skrev om var typ att vädret va dåligt och att jag var så himla trött. Det hände inget roligt på hästfronten då heller och det kändes långt till vår och sommar.
 
Men nu är det Mars och visst känns allt lite lättare? Hästarna är igång lite smått i alla fall, Bolero går ungefär varannan dag och blir tokigare ju mer kondis han får, förra helgen när jag longera såg han dock lite oren ut i bak. Inte på det bakbenet där han hade kotsenskideinflammation utan på det andra, men han har känts bra när jag ridit så förhoppningsvis har han väl bara busat lite i hagen. Och om ca två veckor ska vi börja hoppträna för Magnus Österlund och det ska bli sååå roligt, men jag är allt lite nervös, har inte hoppat sen Augusti!
 
Cleo går lite ibland och Tiffany har jag longerat lite i veckan och hon verkar bara ha mått gott av sin vila. Hon var ju lite övervuxen över bakdelen förut men nu har hon jämnat till sig och har lättare för att hitta en bra arbetsform.
 
Nu kör viiiiiiiiiiiii vår 2013 :D