Inlägg direkt från poolen på gran canaria, här är det 22 grader o sol. Hoppas det är massa snö o kallt hemma haha ;) Det enda jag saknar är mina favoritkillar där hemma annars hade jag gärna stannat här några månader. 

Idag fyller mamma 50 år så jag ska bjuda henne på middag ikväll. Innan det ska jag grilla mig lite mer i solen och se om det funkar att se hoppningen på svtplay här, vi har gratis wi-fi så det är ni ce :) nu tillbaka till min bok och solstolen pusss!







God morgon! Från nån som gillar att vända på dygnet ;) haha. Allt är bra här förutom att det snöar, men vem bryr sig, om 9 dar drar jag till Kanarieöarna :D Och jag har ju ridhus att rida i, inte behöver jag mocka eller tänka på att vattnet fryser osv, Living the dream! 

Bolero har jag börjat rida med graman, dels för att jag är lat och för att han är så spänd och pigg och tycker det är kul o försöka bocka av mig. Han känns väldigt fin och mer avslappnad, hoppas han kan sätta mer muskler på sin överlinje med hjälp av gramanen :)
Hoppas erat nyår har varit bra, mitt va nog ett av det bästa någonsin :) I helgen har jag stallet så har precis släppt ut alla hästar och vill helst bara gå o dra täcket över huvudet igen men det kommer några och kollar på min transport om typ 1,5 timme så känns inte värt o lägga sig igen. Tyvärr! Hatar verkligen att gå upp tidigt, haha.
 
Vet inte om jag skrivit det här men har bestämt mig för att sälja min transport, dels för att den är gammal och sen använder jag den inte. Har ju ridhus och allt här där jag bor nu, sen kommer jag troligtvis inte träna eller tävla något mer seriöst med Bolero så det känns lika bra att bli av med den. Det är ju superkul att tävla men när man börjar räkna på va det faktiskt kostar så känner jag ba, är det verkligen värt det?
 
Bye bye ..