Imorgon har jag min sista sovmorgon sen blir det stallet hela helgen och på måndag tillbaka till jobbet efter en månads semester, tungt! Ännu jobbigare att vädret är väldigt höstigt redan, brukar det inte va sommar i augusti? Jaja bara att räkna ner till jul och nästa ledighet 😛 

Jag har ridit cleo ungefär varannan dag och hon är hur pigg som helst och känns jättefräsch!! Mjuk och positiv inte tjurat nån gång eller blivit sur när jag krävt lite arbete. Ev ska jag flytta henne igen för där hon står nu är liksom bara betesplats, ska hon stå i stallet delar vi på alla sysslor och det funkar inte riktigt med mitt jobb. Ibland slutar jag liksom 1 på natten, gå upp kl 7 o ta ut hästarna kommer jag inte orka. Vi får se hur det blir helt enkelt! Idag ska vi i alla fall till ikea, så roligt 😃

Från senaste uteritten, helt fantastiska ridvägar här.
Nu har cleo fått lite kortare tår och rollers på ;) 

Innan

Efter

Skulle bara rida ut en liten runda med några tjejer från stallet idag vilket sluta med att vi typ red vilse och var borta i två timmar. Haha. Cleo som skulle ta det lugnt nu men hon var piggast av allihop och skulle vara först och hetsa hela tiden. Vi red i alla fall nästan upp till utsiktstornet förbi stenbrottet och sen tappade vi bort oss lite men kom hem till slut.

Imorgon skrittar jag nog ner till sjön om det är bra väder, ligger nån km från stallet bara :D

Stenbrottet
Det bara åskar här, hela dagen igår och tydligen hela dagen idag också. Jag hade tänkt och skritta lite på cleo idag och känna hur hon kändes men det kan jag väl glömma.

 Igår fick hon ett bad och ny frisyr, hon är väldigt snäll den lilla ponnyn. I alla fall när man är van vid Bolero som va som en tornado ;)

Before

After

Muskelfattig överlinje och tjock mage, lite att jobba med. Prata med hovis igår och han kommer på fredag, gött!
Tänkte skriva att nu är Cleo hemma, men vad är egentligen hemma? Haha. Hon står i alla fall en kilometer från mitt hem i detta nu. Hämtade henne igår pga av lite olika anledningar, jag saknar att ha häst men vill liksom inte satsa på en ny tävlingshäst utan rida när man har lust och då passar ju Cleo bra, sen tyckte jag inte att det funka som jag ville med fodervädarna. 

Idag har hon bara fått va i hagen och ta det lugnt men imorgon tänkte jag bada henne och frisera, välbehövligt kan jag lova. Måste få tag i hovis akut också för hovarna är katastrof. Nu ska min prinsessa bli fin och bortskämd igen :) Har varit och handlat senior musli från mustang med glucosamin till henne idag också, nån som testat??