Tänkte ta en liten break härifrån, vet inte om det blir en dag eller en vecka eller en månad men ni får ha det bäst så länge <3 Puss Puss
 
Städningen klar, ska ta in hästarna nu sen hoppa ner i badet med min nya bok :)
 
Jag ska städa men jag orkar inte, det ligger typ hö på hela golvet och kläder överallt osv. Mycket roligare att sitta här ;) Bolero har blivit lite longerad idag och han var avslappnad och fin, kunde dock önska att han hade varit lite rundare i formen. Men han hade en bra travtakt och han fick galoppera lite också men underlaget (snö) släppte ibland så han halkade med bakbenen och då blir han spänd så det blev inte mycket galoppat. Det skulle vara roligt o åka iväg och träna snart men jag tror inte att jag får ut min transport, skönt om man fick rida på bra underlag i ett ridhus nån gång. Jaja nu ska jag dunka på lite musik och sätta igång här!
 
 Senaste hoppträningen för ca ett år sen ..
Har haft en mysig dag i Trollhättan, trots snöstorm, vår är min högsta önskan just nu. Nu sitter jag och kollar på svtplay som sänder världscupen och Henke satte precis en nolla i omhoppningen och leder :D Heja! Imorgon ska jag ta en lång sovmorgon och sen gosa med Bolero hela dagen ;)
Slutade jobbet 1,5 h tidigare idag, såå skönt och nästa vecka slutar jag klockan 15.00 hela veckan! Guooo helg väntar också, imorgon ska jag iväg till Trollhättan och hälsa på Emelie och samtidigt passa på och kika på Jenny och Zigge som är där och tävlar hoppning, hoppas det inte blir alltför kallt och sitta på läktaren.
 
Men i alla fall, jag mockade och fixade när jag kom hem och tog sen med Bolero på en mysig runda i skogen i mörkret. Jag gillar faktiskt och rida i skogen när det är mörkt, har aldrig varit speciellt mörkrädd av mig och Bolero går ju fram och bryr sig inte om nåt så man känner sig trygg. Jag har honom verkligen mellan hand och skänkel nu och han taktar in alls iväg lika mycket längre, fiiina bäbeen <3
 
Invigde såklart det nya tränset och jag är så kär i det, det är sjukt fint!! Detta är den bästa bilden jag fick på det, Bolero var väldigt ivrig på att få komma ut så han ville inte riktigt posa. Pannbandet hör inte till tränset utan det köpte jag i sommras på FHS, det är pärlor och passa väldigt bra :D
 
Har äntligen fått hem mitt träns nuu :D Inte plockat ihop det än men det ligger i alla fall i sadelkammaren ;) Passade på att köpa ett par bruna lackboots när jag ändå var inne på Skara Hästsport, matchar fint till tränset. Fick även ett pannband från JW för att det tagit så lång tid med tränset, det gillar vi, tummen upp för det!
 
Bolero var suuperfin idag när jag red, goa mysiga fina Bolero puss på min häst <3 Nu ska jag sova, snart helg igen!
 
Vi har haft snö/regn/storm här nu i två dagar så det enda jag gjort när jag kommit hem från jobbet är o skynda mig att fixa stallet och ta in hästarna. Bolero är ju en häst som alltid är glad och positiv men dåligt väder gör honom så sur, han hatar det verkligen. haha. Tyvärr ska det nog fortsätta snöa imorn så det blir väl en vilodag till för mina hästar, inte mycket att göra åt.
 
Ett nytt schabrak är på ingång också, vann en auktion av ett helt nytt brunt schabrak från kyro. 250 kr ink. frakt tycker jag är ett fynd :) Sen fick jag besked om att mitt JW träns äntligen finns hos Skara Hästsport nu, det enda man behövde göra var och maila och låta lite arg, tycker det är rätt dåligt av dem att inte ens höra av sig när det gått över två månader och jag liksom har betalt och allt, tydligen hade dom inte mitt tele nr? konstigt då jag lämna det när jag beställde tränset. Jaja nu har det kommit och jag ska hämta det fortast möjligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Han passar faktiskt i rosa, haha men en skönhet klär i allt :) Innan någon kommenterar så jag använder mig inte av rollkur men det är Bolero själv som ibland väljer att stoppa in näsan för och komma undan, som ni ser så glappar tygeln så jag håller inte i honom när han gör så vilket är va han vill = slippa ta stöd i handen. Vi jobbar på att han ska bli starkare :)
Jag tyckte Bolero behövde lite backträning idag som är bra för ryggen, vi har ganska mycket backar häromkring men jag är nog rätt dålig på att använda dem. Jag gick i alla fall med honom så att jag också skulle få lite träning och herregud va jobbigt det var haha. Vi gick ändå bara upp och ner fyra gånger sen höll jag på och svimma. Vi promenerade lite vanligt också så allt som allt var vi ute i ca 45 min, kändes lagom för dagen.
 
Imorgon ska jag nog göra lite bomövningar i paddocken, svårt och hitta på vad man ska göra nu när det är fruset i marken. Rider jag ut så vet jag att det blir rodeo och det känns onödigt när marken är så knölig och hård. Får se om det kan bli lite nya bilder imorgon, Bolero kanske ska få låna ponnysarnas rosa saker? haha.
 
Såg nu när jag skrev rubriken att det redan är februari, skönt att det bara är en seg månad kvar innan Mars börjar, som för mig är en vårmånad ;) Idag struntade jag i att jag är sjuk och red en sväng på Bolero ändå, så himla trött på och ligga inne i sängen, blir ju inte piggare för det. Det var soligt och fint ute men kallt och hårt i marken, så det blev bara skritt och lite trav.
 
Bolero tog det i alla fall lugnt och var väldigt fin faktiskt, jag vill bara komma igång nu med hoppningen. Är så sjukt sugen på det, Bolero lär ju bli tokig bara av att gå över en bom. Kanske ska låta honom göra det nån gång nu i helgen, lika bra att börja med "bomterapi" haha.