Äntligen lite sommarvärme ute igen, härligt! Jag är så himla glad just nu och allt är så jäkla bra :D Om två veckor ska vi flytta och bli sambos på riktigt, nu har det mest känts som att han har bott hos mig. Vi flyttar bara 500 m till en av flyglarna vid stora herrgården, wiho!!!  

Och i veckan har Ylva (jobbar på Husaby Hästklinik, har sin häst uppstallad här) kollat på Bolero, både när jag ridit och longerat och han ser bra ut :D Bara att öka på med mer galopp och kanske även lite hoppning, kul kul :D 

Framför "vårt" hus :D


Tog fram saxen och klippte av massa man och pannlugg igår ;) hej pottfrisyr, sötis ❤️
Stallhelgen över, skönt samtidigt som det är mysigt att komma ut i stallet på morgonen. Dock går man rätt mkt nu när alla går på gräs, ca 1,2 mil enligt runkeeper om dagen. Bra träning men jag har inte orkat rida så longerade idag och igår vila han. 

Älskade lilla B var väldigt avslappnad i longeringen idag ändå, mkt bra takt och blev inte springig eller spänd. Jag är så lat att jag numera longerar i hans "promenadträns", utan nosgrimma och med delta, supersmidigt när man byter varv ;) Hade ju dock gett mig ig på hästskötarexamen!

Saknar detta!!
Som hästintresserad följer även väderintresset med på köpet, innan jag skaffa eget stall kolla jag aldrig på vädret. Men nu kan jag säkert kolla yr eller mobilens väder app 10 ggr om dagen, väderberoende oh yes! Nu har jag ju inte ofta hand om hästarna där jag bor men vill ändå kunna hänga fram rätt täcken så att bäbisen får det så bra som möjligt de få timmar han är ute ;) 

Känner ni igen väderberoendet??

Idag har jag varit ledig, igen. Tror jag jobbat 8 dagar på tre veckor, det är ju helt okej. Passat på att vara i stallet i tre timmar och ridit och putsat massa utrustning. Bolero var som vanligt väldigt pigg men fin i galoppen!
 
Här kommer lite bilder som Elin fotade runt påsk:
 
 
 
 
Kul att det är några som kollar in här, även om jag inte skriver något. Ska försöka bli bättre på att uppdatera, ett inlägg i veckan ska jag väl klara av. 

Jobbar kväll denna vecka så ska försöka sova nu, imorgon kommer nya Bolero bilder upp. Promise ;)