Hej mina vänner! Inatt ställer vi om till vintertid, jag fattar aldrig om jag får sova mer eller om jag får sova mindre så lika bra att lägga sig rätt tidigt 😉Har stallet i helgen så ska upp senast 7, efter denna helgen har jag bara två helger kvar att jobba i stallet!! Har nämligen bestämt mig för att sluta, vill ha mer tid och ork till annat. Kommer ändå börja jobba helger på mitt vanliga jobb i december så det blir i januari jag kan njuta av lite mer ledigt, förhoppningsvis! 
 
Cleo mår bra och vi jobbar på med form och takt, det blir bättre och bättre. Hoppas jag kan visa lite ridbilder på henne snart, kanske blir i veckan som kommer. Nu ska jag sova 😘

 
Jag och Elin förra helgen 😃
Söndagkväll igen och omöjligt att somna, min klocka ringer vid 5 imorgon alltså om 6 timmar. Sover alltid dåligt när jag vet att jag ska upp tidigt, är en kvällsmänniska helt enkelt! 
 
Veckan som gått har jag varit så lat, ridit 2 gånger, båda gångerna i 30 min. Fattar inte att det kan va så svårt, har ju ridhus och allting ändå orkar jag inte, höstdeppig eller nåt. Cleo behöver egentligen gå mer annars blir hon supertjock och superpigg. Men imorgon är det ny vecka och nya tag ;)
Man måste ju bara älska hösten när värdret är såhär, igår var det 18 grader och det gick att rida i t-shirt.Jag passade på att klippa Cleo igår, en halvklippning blev det. Vill inte att hon ska frysa eftersom att de fortfarande går ute men ändå inte bli svettig av minsta lilla ansträgning.
 
Idag longerade jag en liten stund i paddocken och det är så kul att på bara två månader (som jag nu haft henne hos mig) har hon blivit mycket starkare och piggare. Hon orkar galoppera på 10 m volter och busar och bockar till och med när jag ber henne galoppera. Så även om hon är gammal har det gått att bygga upp henne snabbt, hoppas hon håller länge :)
 
Några bilder från dagen: