Igår flyttade jag till min nya lägenhet, wiho :D Kan se Bolero från mitt fönster hela dagarna och bara gå ut o pussa på honom när som helst! 
 
Imorgon funderar jag på om jag ska våga rida lite, la på sadeln idag och då höll han på o hoppa ur skinnet x) Han blir ju väldigt sadeltvångig när han inte blivit riden på länge. Men om jag går ett tag med honom innan jag hoppar upp så ska det nog gå bra!
 
 
Jag var på Skara hästsport igår och klämde på alla jw schabraken, fastnade för ett till i mörkgrönt, vill ha allihop! Det enda jag köpte var dock paddar från mias för 69 kr, haha. Måste bli lite mer dressyrig nu när jag står i dressyrstall ;)
 
Idag ska jag köra alla mina grejer upp till Råbäck och alltså flytta dit på riktigt!! Kommer väl ta hela dagen för jag har inte mkt bärhjälp förens ikväll, men men bara att ta tag i det liksom. Ska det bli bra gjort är det lika bra att göra det själv. Måste hinna med och pussa på Bolero också för igår var jag inte ens i stallet ;)
 
Detta schabraket fast i mörkgrönt vore fint i min samling :D
 
 
John Whitaker har kommit ut med lite nya schabrak och jag är så sugen på detta!
 
 
Både bra och mindre bra nyheter fick vi på kliniken idag. Han är ohalt i bak, vilket han alltid har varit iof men har en liten markering på höger fram på böjt spår.
 
Jag valde att inte gå vidare med den markeringen nu utan ge honom två veckor och sen in och kolla igen. Tror att han bara har snubblat eller nåt i hagen nu när vi bytt stall osv.
 
Ylva tyckte ändå att jag skulle sätta igång o skrittjobba uppsuttet 20-40 min/dag under dessa två veckor så ska vi se hur mkt belastning bakbenet tål, då han trots allt har rejäla pålagringar där. Så jag ska äntligen få sitta på min prins igen :D
 
 
 
Igår badade jag Bolero och jag blev lika blöt som honom tror jag, han ska alltid hålla på o skaka på manen så man blir helt genomblöt. Fin blev han i alla fall och skönt att ha det gjort nu innan det blir kallare :) Passa på och tvättade lite täcken igår också, så bra att ha en tvättmaskin i stallet! Efter badet var vi ute och gick en ganska lång sväng och Bolero är verkligen pigg nu, drog typ av min arm fast jag hade träns på och släppte jag minsta lilla på tygeln började han trava.
 
Imorgon ska vi in till kliniken igen och det vore så gött om jag kunde börja jobba lite mer med honom, men tror tyvärr inte det då han fortfarande är tjock i senskidan så antagligen får han en spruta till där och mer vila. Han har typ tappat de få muskler han faktiskt hade på överlinjen innan han fick denna skadan, tråkigt!
Fint med lite sensommar värme såhär när man är inställd på höst. Igår tänkte jag ta bolero på en promenad i solen ner till hamnen, men det var längre än jag trodde och tokiga unghästar längst vägen så bolero passagetrava hela tiden.  
 
Så idag fick han snällt gå runt i paddocken istället ;) den är ju inte så liten så det gick fint, ska ta o bada hela honom någon dag nu när det är så fint väder!
 
Staketet i paddocken är lika högt som honom :p
Nu är Bolero på plats i "vårt" nya hem, jag ska ju inte bo i stallet men i ett hus brevid, haha. Allt gick toppen bra, han var hur snäll som helst o köra och traskade snällt in i sin nya box och ställde sig och åt?? liksom hallå? han som aldrig äter när man är borta och hetsar upp sig för allt, han slutar då aldrig att förvåna mig. Han kanske fick samma känsla som jag alltid får när jag är på Råbäck, att här känner man sig hemma!
 
Det är så himla fint där så när jag lasta ur alla saker ur bilen gick jag bara och log för mig själv för att jag håller på och uppfylla ännu en av mina drömmar, bo på herrgård med ridhus och stall och galet stora hagar med snyggt trästaket. Åh är så taggad på att flytta dit mig själv med så jag vet inte hur jag ska stå ut i två veckor till!
 
Ska ta massa mer bilder men några klicka jag idag i ösregnet ;)
 
Gullehästen i sin box med utsikt över parken :)
 
 Spana på nya kompisar ;)
 
 Ridhuset den grå byggnaden rakt fram (jag står i en av stalldörrarna)
 
 Försökte ta kort på parken och hagarna bakom gödselstacken haha
 
Hej älskade helg! Har jobbat en vecka nu och vill redan ha semester igen! Allt var bra med Cleo och dom gillar henne verkligen så det känns väldigt bra. Vi har även varit inne med B. på kliniken igen och där konstaterade dem att han inte hade någon senskada utan pålagringar i hasen och förkalkning i tarsalsenskidan, så nu är han sprutad där och vi ska in v. 35 igen.
 
I början gick svullnaden ner men nu tycker jag han ser likadan ut, möjligtvis lite mindre galla ovanför hasen. Han verkar inte bry sig alla fall och är hur pigg som helst. Veterinären sa att prognosen ändå var god men det tar ju sin lilla tid, han lär ju behöva sprutas en gång till. Imorgon är det tänkt att Bolero ska flyttas upp till Råbäck, jag flyttar väl om nån vecka ungefär själv så det är lika bra att han kommer dit upp.
 
Har varit på ridskolan och ridit lite igen och i veckan red jag en ny ponny som jag tänkte visa lite film på, så himla gullig och trevlig ponny! (fick ladda upp på youtube för att videofyme har tydligen stängt av uppladdningar från dator)
 
Hej! Saknar faktiskt att blogga även om det är ganska gött och inte göra det ;) Lite update kommer nu i alla fall, jag har semester nu, det är bäst. Bolero står fortfarande i sjukhage/box och vi ska in med honom på måndag.
 
Idag ska jag och Elin åka på en liten roadtrip och hälsa på skruttis Cleo, saknar den goa lilla ponnyn. Hon har varit hos sina fodervärdar i ca 1,5 månad nu och allt verkar gå bra men ska ändå bli skönt och se hur det ser ut med egna ögon.
 
Jag har inte ridit på hela sommaren pga av Boleros skada men i veckan har jag varit på ridskolan och ridit lite, hästarna håller på att sättas igång. Men ja det är väl okej men det är ju inte Bolero liksom, man kan jämföra det med att ridskolehästarna är som att köra traktor, Bolero är som att köra ferrari ;) hahaha.
 
Har hunnit vara i Barcelona en sväng på semestern med, underbart!