Är sugen på att starta en ny blogg och köpa en ny häst och träna och tävla igen!! Har tagit en väldig tid att få tillbaka det suget sen Bolero försvann ur mitt liv. Nu kommer jag absolut inte köpa nån ny häst då min ekonomi inte räcker till för en tävlingshäst men oj så motiverad jag känner mig till ridningen igen!
 
Cleo får ställa upp som träningskompis så länge hon är piggelin. Vilket hon verkligen var idag! Skrittade bara i 30 min men hon trodde alla hjälper betydde galoppfattning, sötponnyn. Imorgon blir det ridhuset då jag äntligen betalt ridhuskortet :D
Hej på er! Det har hunnit och bli nytt år och allt! Tiden rullar på väldigt snabbt, mitt år har inte börjat sådär himla bra. För två veckor sen fick jag akutoperera bort min blindtarm så har varit sjukskriven sen dess. Ska dock tillbaka till jobbet imorgon, hoppas att det går bra och att jag känner att kroppen är med mig ;)
 
Cleo har jag börjat sätta igång lite smått, har inte löst ridhuskort denna månaden så får bli mer ridning sen i februari när jag fixat ridhuskort. Hoppas att hon fortsätter att kännas mjuk och fin den gamla damen. Skulle behöva klippa henne igen också, kanske hinns med till helgen :)
 
Lurvdjur på promenad ;)