Gott nytt år på er mina vänner :)
 
Året som gått har varit helt sjukt, saker som jag aldrig trodde va möjligt har typ hänt och det är inte bra saker. Men sista halvan av året har varit så himla bra, flyttat till drömstället verkligen, träffat han med stort H, hamnat på ett bra ställe på jobbet där alla är så gulliga och snälla, hann även med två resor till Barcelona i år, helt underbart :)
 
Nu kör vi 2014, nu i januari kommer jag jobba en hel vecka bara, haha. Jag och min mamma åker till Gran Canaria 22e Januari och solar oss en vecka, hoppas det blir fler resor under året som kommer och jag kanske även ska ta tag i mitt liv och börja plugga igen.
 
På hästfronten får vi se hur det blir, Bolero är ju kvar hos mig i alla fall och Cleo är hos sina fodervärdar :)
 
 
Jag längtar mest till jul för då kommer jag va ledig i fyra dagar, så gött! Min rygg har totalkrachat så har inte ridit på en vecka minst, varit hos kiropratorn två gånger och nu känns det lite bättre idag. Har inte vågat gå till en kiropraktor innan och det ångrar jag verkligen för det är superbra, jag har en rotation o bäckenet och lindrigt ryggskott, känns lovande när man är 23 år ;)
 
Bolero har fått vara lös i ridhuset sen har jag promenerat så gott jag kunnat med honom, får se när jag vågar rida igen. Inte så bra om han bockar och håller på för ryggen kan jag tänka mig men håller jag mig i paddocken eller ridhuset borde det väl gå fint. Hoppas allt är bra mer er ;)
Här rullar det på som vanligt, jobbar och är i stallet ungefär. Bolero har vilat i några dagar för det har varit snöstorm så har inte känt för att vara ute, även om det finns ridhus. Men idag red jag en stund och ja han var laddad men stundtals fin. I lördags var vi på hööks och jag köpte nya skär till klippmaskinen och ett stalltäcke, har tänkt o klippa honom i helgen och hoppas maskinen funkar.
 
Var och kika på en annan lägenhet igår som är tre gånger så stor som den jag har nu och ligger typ tio meter från där jag bor nu haha. Med öppen spis, nytt kök, högt till tak och helt underbara fönster, vill bara flytta nuuuuu!!
 
Snuttis i sitt nya täcke <3
Det var ju nyss sommar? Kommer ihåg när vi låg nere på bryggan o sola i början av september, det känns ju inte alls länge sen. Men nu är det typ tre veckor till julafton och för min del får det gärna hålla sig snöfritt.
 
Igår var det soligt och superfint väder här så jag och Bolero tog rundan som går längst vattnet, undra om man nånsin kommer tröttna på hur fint det är här?? Sen gick jag ett par varv i paddocken också och han var lika fin som sist jag red trots att jag red med vanligt bett. Fin i formen och mjuk i sidorna, duktiga bäbis!
 
Lurvbollen ;)