Jag har fortfarande inte nåt bredband i min lägenhet så därför den dåliga updaten ;) förhoppningsvis blir det klart inom en vecka i alla fall. 
 
Har in och utsläpp här hemma i helgen och jag var ute igår så nu har jag precis ätit typ frukost eller brunch kanske man säger och tänkte ligga i soffan o kolla på idol tills det är dags o ta in hästarna igen. 
 
Bolero var jag inne med i torsdags på Husaby och han va fortfarande lite halt i fram så vi gjorde utredning på det, hittade inget speciellt men han är sprutad i framknäet och i karpalsenskidan. Blir vila i 3 v till ca och sen in igen, orkar inte mer typ. Tur att jag drar till Barcelona igen om 10 dagar :D
Att jag har bra balans visste jag men Bolero testade den verkligen igår när vi red ut. Han var mer i luften än på marken och tyckte livet va väldigt roligt, äntligen får jag gå i skogen tänkte han väl ;) Trots det så var han fin o ren i benen idag!
 
Det blev bara lite borstning och mys idag, han var så gosig så jag kunde pussa massa på mulen vilket han hatar annars ;) Har cyklat runt o gett alla beteshästar mineraler och borstat på en häst som har boxvila med, kommer börja jobba mer i stallet nu, saknar det faktiskt!
 
Lite av alla tusen hagar ;)
 
Översociala 1-åringar :)
Alltså det är sommar i September, how loveli?? Trots vädret fick bäbis gå i ridhuset, han var lite mer spänd idag men ändå trevlig och han älskar att jobba så lycklig liten häst ;) 
 
Imorgon ska jag och stallägaren rida ut en liten runda, kommer sluta med att jag får gå hela rundan tror jag för börjar han hoppa på sidan och passagetrava så går det ju inte få honom sluta ;) Sen ska vi gå igenom lite foder osv för jag ska ta stallet i helgen!
Jag jobbar bara kvällar nu och en sak som är bra med det är att man slipper söndagsångest! Jag kan ta sovmorgon varje dag, hatar att gå upp tidigt så det är hur skönt som helst :)
 
Det är så kul att vara i stallet nu också, greja med Bolero, fixa och matcha med utrustning osv. Sen att Bolero känns sååå fin att rida gör ju inte saken sämre. Fina fina häst <3
 
Mitt mobila bredband funkar tyvärr inte här ute på landet så det enda jag har är den dåliga uppkopplingen på telefonen. Men inom två veckor ska bredbandet va fixat så då ska jag försöka ha fotat lite bilder på lägenhet, stall och kanske även nya ridbilder :D
 
För nu har jag ridit Bolero två gånger och han är så mjuk och underbar, det vi arbetar på är rakriktning och att han ska ligga med ett jämt stöd i handen. Vi ska ju helst hålla oss på så raka spår som det bara går så då passar det ju bra att jobba med sånt. Men han är väldigt duktig i alla fall ;)