Har jag firat med gosiga vänner i Köpenhamn, lite annorlunda men hur kul som helst. Eftersom att jag inte gör så mycket hästigt just nu kommer jag sluta uppdatera här, ni får följa min nya instagram saraajung ska försöka uppdatera lite där ändå ;) puss
Hej! Ska berätta lite hur det ser ut hos mig just nu, Bolero hade tyvärr en skada på djupa böjsenan som jag trodde, plus svullen tarsalsenskida. Han ska nu stå på box/utebox i 2 månader sen återbesök, jag har ändå gjort en liten hage åt honom för annars blir han hysterisk sen tycker jag att det är djurplågeri att ha dem i box i två månader. Jag får gå lite promenader med honom osv. men det känns självklart så himla tråkigt, kommer nog inte kunna rida på minst 6 månader. Men men så ligger det till så om ni behöver ridhjälp eller vet nån som vill ha sin häst motionerad ställer jag gärna upp!
 
Nu ska jag gosa ner mig i soffan med nåt gott och kika på världens bäst film Wedding Crashers, vet inte varför jag gillar den filmen men jag fullkomligt älskar den :D <3
 
I'm so happy that i could see all this with you <3
Imorgon ska jag in med Bolero och kolla upp hans svullnad och jag är så nervös så jag vill bara lägga mig ner och gråta. Tänk om dom säger vila i ett år? att han aldrig kan ridas fullt ut igen? Vad ska jag göra då? Jag klarar mig inte utan honom och han klarar sig inte utan mig, men samtidigt vill jag tävla och att ha två stora hästar är inget altenativ för min ekonomi. Otroligt jobbigt men jag hoppas på ett bra besked imorgon, håll era tummar!
Fina älskade Bolero :)
Ska ta min westernponny på en liten tur i skogen ;)
Har det varit för Cleo idag och dom tog sig till hinder nummer sex sen tyckte Cleo att Johanna kunde hoppa själv, haha. Men men kul för tanten att komma ut lite, sen vet jag ju att hon inte hoppar bra på tävling ;) Vi stannade och kollade klart på tävlingen sen köpte vi med pizza och käka utanför stallet, sen har vi legat där och solat hela eftermiddagen.
 
Så sjukt härligt väder, vill aldrig att det ska ta slut, det kan i alla fall vara såhär nu i tre månader :D Bolero fick stå inne i boxen själv när vi var iväg med Cleo och han hade inte hoppat ut, passade på att borsta lite på honom innan vi släppte ut dem i hagen, han undrar nog varför han inte får åka iväg o hoppa, snutten<3 Nu ska jag käka vattenmelon och kolla på friidrott resten av kvällen i min soffa!
 
 
Nu är denna vackra lilla ponny såld, haha ;) (smickrande bild)
Tid är bokad hos Husaby nästa onsdag, det var rätt fullbokat så vi får vänta några dagar till. Jag har varit så himla yr i några dagarna nu och igår när jag skulle kratsa Boleros hovar så höll jag på o svimma. Får försöka ta det lite lugnare men det är ju inte så lätt eller kul heller för den delen ;)
 
Vad som händer mer i veckan är att Tiffan ska besiktigas imorgon och med min otur lär hon ju inte gå igenom, men men vi håller tummarna. Cleo ska tävla maskeradhoppning på torsdag med min kusin, 40 cm. Jag ska visa några ridskolehästar imorgon för dom ska säljas, ska bli kul o rida lite, var ett tag sen! Sen håller jag på och köper ny bil och i helgen är det party, ta det lugnt var det ja ;) Nu ska jag lägga mig i soffan i alla fall, ska försöka fota imorgon så det blir lite nya bilder!
Har varit på tävling typ hela dagen, det var sista gota cupen här hemma i Götene. jag hade ju planerat att starta Bolero men det gick ju inte pga av skadan han har i bakbenet eller va det nu är :P Först var det i alla fall super varmt så nu är jag ännu mer bränd än jag var igår, sen började det ösregna så jag höll på o frysa ihjäl. Det gick bra för Jenny som jag hjälpte i alla fall så det var roligt :)
 
Sen var jag ute hos mina små djur nu på kvällen och tänkte ta in dem då det regnat så mycket men nu är det gött väder igen så dom får va ute i natt med, ska ringa Husaby imorgon o se om dom har nån tid så att vi får kollat upp snuttis hästen <3 Nu blir det Wallander och popcorn, standard på en söndag ;)
 
Fina älskling <3
 
Nu är det sommar och det känns typ som att vara utomlands, redan 20 grader ute :D Love it!! och nu kommer äntligen filmen upp ;)