17 Augusti 2013

0kommentarer

Hej älskade helg! Har jobbat en vecka nu och vill redan ha semester igen! Allt var bra med Cleo och dom gillar henne verkligen så det känns väldigt bra. Vi har även varit inne med B. på kliniken igen och där konstaterade dem att han inte hade någon senskada utan pålagringar i hasen och förkalkning i tarsalsenskidan, så nu är han sprutad där och vi ska in v. 35 igen.
 
I början gick svullnaden ner men nu tycker jag han ser likadan ut, möjligtvis lite mindre galla ovanför hasen. Han verkar inte bry sig alla fall och är hur pigg som helst. Veterinären sa att prognosen ändå var god men det tar ju sin lilla tid, han lär ju behöva sprutas en gång till. Imorgon är det tänkt att Bolero ska flyttas upp till Råbäck, jag flyttar väl om nån vecka ungefär själv så det är lika bra att han kommer dit upp.
 
Har varit på ridskolan och ridit lite igen och i veckan red jag en ny ponny som jag tänkte visa lite film på, så himla gullig och trevlig ponny! (fick ladda upp på youtube för att videofyme har tydligen stängt av uppladdningar från dator)
 

Kommentera

Publiceras ej