Fin häst

2kommentarer

Bolero va snäll o klippa men maskinen är så dålig så man blir ju tokig, tog ju säkert 2 timmar och göra en halvklippning! Tur att jag inte har Cleo hemma för med hennes tjocka päls hade jag väl fått klippa en hel dag haha.
 
Cleo har det btw bra, hon är jäätteee tjock, jag brukar få lite bilder och filmer skickade på henne emellanåt, så glad att hon fått det så himla bra min lilla ponnyskrutt :) Nu ska jag strax åka in till stan för film och myskväll, puss!
 
 
Fina Bolero idag :)

2 kommentarer

Emily

19 Oct 2013 22:56

Skönt med en häst som får så bra färg när han är klippt! Prins blir ju helrolig, typ gul/svart/grå och apelkastad till max, gulare på magen och svartare på halsen.. tjuuusigt -.-' Funderar på om jag ens ska klippa honom i år, han svettas ju typ inget alls, men han tycker det kliar och älgalopporna gillar honom lite för mycket just nu, suck :P

Svar: Haha vill helst inte klippa Bolero heller för älskar hans mörka "vinterfärg" men han såg så skabbig ut ;)
teambs.blogg.se

Emily

20 Oct 2013 13:04

Kunde de inte haft kort vinterpäls liksom? Hade varit så praktiskt! Tillochmed Curre blir långhårig, han fick typ ingen vinterpäls när han stor på ridskolan, fast där var de inne väldigt mycket och stallet var varmt och ljust så det bidrog väl lite :)

Svar: Bolero har ju gått täckt hela hösten och dem är ute mellan 8-5 så hade hoppats att han inte skulle få så mkt päls ;)
teambs.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej