Nattsudd

0kommentarer

Borde verkligen sova men jag älskar att vara uppe sent och typ inte göra nåt speciellt, är en riktigt kvällsmänniska och hatar att gå upp på morgonen ;) Men det är ju lång ledigt i fyra dagar, helt underbart.
 
Denna första lediga dag har vi flyttat bort det sista sakerna från huset, känns skönt och att vi kanske kan få ett avslut snart på den historien. Sen ikväll var det träning för Magnus som gällde. Bolero kändes nästan lite seg att rida, kanske värmen? Men det gick superbra i alla fall, kunde reglera galoppen och hjälpa honom till rätt avsprångspunkt, tror inte vi kom fel en enda gång på hela träningen. Hoppade en trekombionation också, tycker kombionationer är lite läskiga! Sen hoppa vi en linje med räcke, fem språng på båge till en oxer som låg runt 110 cm i slutet och det kändes lätt, vilket det gör när man kommer rätt och kan hjälpa hästen ;) Synd att han inte förstår det lite oftare bara, men grym träning som vanligt när man tränar för Magnus!
 
Nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt o släppa ut hästarna igen, känns som att jag borde bo i en box i stallet istället ;) haha

Kommentera

Publiceras ej