11 November

0kommentarer

Skulle ha en pluggig dag men det blev en mer hästig dag som vanligt ;) Mycket roligare! Clara har varit och ridit Tiffy (som ni såg i bildinlägget innan), blev lite hoppning och hon skötte sig bra som alltid. Hon är riden över bommar typ en gång sen hon kom hit så det behövs såklart mer träning men hon är ju bara bäbis än och vi tar det lugnt och försiktigt hon ska ju hålla i många år till!
 
Men planen för henne är nu att arbeta ca 3 gånger i veckan och sen vara med på en klubbhoppning den 16 dec, bara ta sig runt 40 cm för att få lite miljöträning. Sen kommer hon nog få vila någon månad minst innan träningen inför våren sätts igång. Vore kul och komma iväg på nån löshoppning med henne också men tiden ska finnas för det.
 
Bolero fick gå 20 min i paddocken med mig på, han var mjuk och go som vanligt. Dock ösregna det och började blåsa som bara den när jag red så han var lite "spooky" när grenar och grejer blåste runt honom. Tänker fortsätta som veterinären sa tills vi ska in igen den 20onde även fast jag tycker gallan blivit större igen.
 

Kommentera

Publiceras ej