Dagens Ridpass

0kommentarer


Bolero: Skrittade honom för hand upp till brevlådan och sen gick jag lite med honom i paddocken över bommar så att han skulle få göra nåt roligt ;) Borstade såklart och grejade också, så mysig den lille hästen<3

Cleo: Red dressyr barbacka en stund, jobbade henne väldigt låg och rund för hon måste komma över ryggen bättre. Vilket hon gjorde väldigt bra idag. När jag longerade henne i veckan såg hon nästan halt ut i bak men idag kändes hon fräsch och taggade till som bara den i galoppen ;) Avslutar alltid med att hon ska trava jäättte sakta nästan så det blir skritt och i en så låg form som möjligt med bra stöd i handen, fin fin fin ponny idag!

Nina: Vi hade ju en liten fight igår jag och Nina om vem som egentligen bestämmer och idag verkade det som att hon fatta att det faktiskt inte var hon som bestämmer. Red henne i paddocken i skritt och trav och la även in lite skritt över bommar så att hon måste fokusera på vad som händer framför henne och inte runt om hela tiden. Tyckte hon gjorde det bra så imorn får hon vila och smälta allt hon lärt sig ;) haha.


Fina älskade Bolero idag i solen ;)

Kommentera

Publiceras ej