Update

0kommentarer

Nu hinner jag äntligen sitta ner och uppdatera lite här ;) Såhär ligger läget till just nu, att Bolero var rejält mycket sämre i benet igår. Ville inte gärna stå på det och halta mkt så jag ringde in och fick en tid imorse klockan 8. Kände att det var lika bra att kolla upp innan helgen, då vill man inte behöva åka in akut ;)
 
I alla fall så bedövade dem kotan först men det hände inte så mycket och sen tog dom av skon och klämde igenom hoven, hitta inget. Så då misstänkte dom hovbensfraktur så iväg till röntgen, inget på plåtarna heller. Så då blev det bedövning högre upp runt griffelbenet, fortfarande lika halt. Så vi fick åka hem med diagnosen troligtvis hovböld och ett våtvarmt omslag och boxvila. Det sistnämda struntar jag dock i, han får gå i sin lilla hage för har jag honom inne blir han ett monster :P
 
Just nu väntar vi alltså på att den äckliga lilla bölden ska krypa fram och Bolero tycker sååå synd om sig själv, men det är inte värre än att han kan smälla i sig allt godis som kommer i hans väg ;) Hovslagaren ska komma och leta böld på måndag och hittar han inget ska vi in igen för vidare utredning, yayaya.

Kommentera

Publiceras ej